Lägergård

Posted on

Lägergård i Åre

Sundmans Fjällgård är en omtyckt lägergård i Årefjällen. Lägergården är ett väldigt bra alternativ för konfirmationsgrupper, skidläger, större kompisgäng eller andra grupper och läger som gillar natur och friluftsliv. Vi kan erbjuda er bra läger med närhet till fjällen i Åre och skidåkning i Edsåsdalen,  Vålådalen, vandringar i Jämtlandsfjällen och de vilda Skäckerfjällen samt nära till Trondheim.

Eftersom vi endast hyr ut gården till en grupp i taget får ni möjligheten att umgås och lära känna varandra mycket bättre jämfört med ifall ni sprider ut er i mindre stugor eller hotellrum. Sundmans Fjällgård ligger beläget i Hålland, med skön avkoppling och närhet till Helgesjön med utsikt över Åreskutan, Ristafallet där Ronja Rövardotter spelades in, St Olavsleden  – en av de vackraste och mest bevarade delarna på leden som går längs indalsälven och där ni även har möjlighet att dricka från St Olavskälla.

För er som vill anordna ett konfirmationsläger i Åre så har vi möjlighet att erbjuda er fina lokaler till samling samt en övernattning på en Ö i  den närliggande sjön Norsjön dit ni tar er med kajak och lagar egen mat över elden.

Ledigt boende i Åre under vecka 7, 8, 9 2021, & påsken (vecka 14) 2021.

Kontakta oss för pris och mer information.