Om oss

Posted on

Välkomna till oss

Sundmans Fjällgård är ett familjeföretag som drivs av Annemo Sundman och hennes barn. Vi startade Sundmans Fjällgård i slutet på 90-talet och har sedan dess drivit en omtyckt lägergård med fokus på god service och hemtrevnad.

Sundmans Fjällgård har en lång historia, byggnaden uppfördes redan i mitten på 1800-talet och var då en vägkrog för pilgrimsvandrare och forbönder på väg till Norge, sen i slutet på 1800-talet blev byggnaden Änge Sameskola och var boende för många barn och ungdomar som bodde här under långa perioder. Sameskolan stängdes 1988 och vår familj tog sedan över, Sundmans Fjällgård har verkligen en stark historia som känns i väggarna.

Vi hoppas att vi får välkomna er till Sundmans Fjällgård snart.  Förhoppningsvis har du fått mycket information och inspiration om vår gård men tveka inte att kontakta oss ifall du har några frågor.

Större grupper och läger som vill ha prisinformation vänligen skicka ett e-mail med information om hur många ni är och när ni önskar att hyra vår fjällgård så återkommer vi med ett förslag till er.

Med vänliga hälsningar
Annemo Sundman med familj

Kontaktinformation

Annemo Sundman
Mobil: 070-335 35 22
E-mail: annemo@sundman.se