Boende

Posted on

Ert boende i Årefjällen

Sundmans Fjällgård kan erbjuda prisvärt boende med närhet till skidbackarna i Åre och mysigt beläget med utsikt över fjäll och sjö i vackra Hålland endast 20 minuter från pulsen i Åre. För er som vill bo i en lugn  miljö men även vill ha nära till spänning, aktiviteter och butiker är Sundmans Fjällgård ett väldigt bra boende i Åre.

Vi erbjuder 15 rum med minst 60 bäddar, vi har tvåbäddsrum, trebäddsrum och fembäddsrum. Alla rum har bekväma sängar, är fint inredda och de flesta har egen toalett på rummet. Fjällgården är väldigt stor och har många gemensamma ytor samt pingis – och biljardrum och en stor bastu.

Sundmans Fjällgård passar som lägergård för större ungdomsgrupper både sommar som vinter och även för företagsgrupper, släktträffar, festlokal, konfirmationsläger m.m. Vi har även öppet som vandrarhem när vi inte har bokningar av grupper.

Boka hela gården! Pris under lågsäsong 225 kr per person och natt i självhushåll för upp till 35 gäster. 

Nysnö på backen innebär en rolig dag fylld med pulka race och snögubbar som avslutas med varm choklad framför brasan.
Kan en familjesemester bli bättre?
Här finns snöäventyren precis utanför dörren och underbar skidåkning endast en kort bilfärd bort.

Eftersom vi endast hyr ut gården till en grupp i taget får ni möjligheten att umgås och lära känna varandra mycket bättre jämfört med om ni spridit ut er i mindre stugor eller hotellrum.

Under er vistelse hos oss får ni tillgång till parkering, motorvärmare och hela huset inklusive tvättstuga och torkrum.

I länken nedan hittar du rumsindelningen över hela huset, den kan vara bra att ha ifall ni vill bestämma vem som ska sova i vilket rum innan ni anländer.

Sundmans Fjällgård – rumsfördelning