Köket

Posted on

Det stora restaurangköket

Det stora restaurangköket inbjuder till att laga mycket god mat tillsammans och är oftast just därför Husets hjärta.

Det välutrustade köket är en dröm för såväl den matintresserade hemmakocken som för kockar som är vana att laga mat till större grupper som ungdomsläger. Restaurangköket är utrustat med allt du behöver för att lyckas med matlagningen och tack vare stordiskmaskinen blir även disken en rolig syssla. I köket finns allt ifrån varmluftsugn, stekbord och restaurangplattor till matberedare och kaffebryggare. Det finns även mindre separata spisplattor som kan behövas vid tillagning av specialmat till allergiker eller vegetarianer.

Vi rekommenderar alla våra självhushåll gäster att beställa mat från vår lokala Ica butik, då transporterar vi maten till gården och ser till att allt är uppackat och färdigt innan ni anländer.

För er som hellre vi ta semester från matlagningen erbjuder vi även helpension. Möjligheten att få ta en sovmorgon för att sedan vakna upp till en god framdukad frukostbuffé och även få slippa disken gör att detta är ett erbjudanden som uppskattas lite extra. Ifall ni väljer helpension under er vistelse hos oss får ni möjligheten att använda all er tid till att uppleva så mycket som möjligt av Årefjällen för att sedan komma hem till god, hemlagad mat.