Flyttstädning i Göteborg

Vi är en städfirma som erbjuder flyttstädning i Göteborg och vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom flyttstädning. När du anlitar oss för din flyttstädning kan du vara säker på att du får helt hyra till ett riktigt konkurrenskraftigt pris . Vi utför alla städuppdrag i enlighet med Mäklarsamfundets riktlinjer. Det garanterar att flyttstädningen blir perfekt och klarar mäklarens/hyresvärdens besiktning. Det är mycket att tänka på när man flyttar, men när du låter oss ta hand om din flyttstädning behöver du inte tänka på städningen allt. Och om du utnyttjar våra RUT-avdrag kan du spara ännu mer.

Uppskattad kostnad för flyttstädning av hus och lgh i Göteborg

Priset är baserat på en allmän standardstorlek (m²). Om den allmänna standarden uppfylls kommer flyttstädningen sannolikt att slutföras inom den tilldelade tiden. Om det finns faktorer som gör städprocessen tidskrävande kan det dock krävas mer tid för att få jobbet gjort ordentligt.

Städföretag i Göteborg

Vi gör det enkelt att boka flytthjälp och flyttstädning i Göteborg. Vi följer fastighetsföreningens riktlinjer och erbjuder bästa kvalitet och lägespriser på flyttstädning, så att du kan fokusera på bättre saker. När du bokar flyttstädning i Göteborg ingår fönsterputsning. Som en extra trygghet erbjuder vi även 14 dagars städgaranti för nyinflyttade. Det innebär att du kan slappna av helt när du väljer att anlita oss. Om du bokar hjälp med din flytt letar du förmodligen efter ett företag som även kan hjälpa dig med din flyttstädning i Göteborg. Om du bokar båda tjänsterna genom oss får du 15% rabatt på flyttstädningen.

Kontakta oss för priser på flyttstädning i Göteborg

Flyttstädning i Göteborg är samma pris på helger och helgdagar som på vardagar. Personalen på Flyttstädning Göteborg kan nås på telefon alla dagar i veckan. Vi strävar också efter att svara på e-postförfrågningar inom 24 timmar. Oavsett om det gäller en flytt eller ett städjobb. Vi försöker alltid planera våra tjänster så att vi kan ge dig den hjälp du behöver när du behöver den. Vi gör vårt bästa för varje kund eftersom tjänsten är vårt dagliga liv och flexibilitet är viktigt för oss. Vi ger samma prioritet och maximal ansträngning till alla våra kunder, oavsett storlek på jobbet. Även om vår personliga är främst specialiserad på hemstädning och flytthjälp hjälper vi gärna till med andra typer av städning i Göteborg.