Kom och upplev en avslappnad semester på ett av de bästa spahotellen i Skåne och södra Sverige. Här kan du njuta av lyxiga spa-upplevelser som att bada, massage, yoga, skönhetssalonger och mycket mer.

Vi har samlat information om de mest populära hotellen i regionen för att hjälpa dig att välja det perfekta stället för din semester. Läs vidare för att ta reda på vilka hotell som erbjuder den bästa kombinationen av service, bekvämligheter och priser. Varmt välkommen till ett paradis fullt med olika aktiviteter.

Ystad Saltsjöbad

Först ut är Ystad Saltsjöbad, som ligger nära havet i Ystad. Det finns flera olika spa-paket tillgängliga som innehåller rum, massage, bad och specialbehandlingar. På hotellet hittar du också en restaurang med goda fisk- och skaldjursrätter samt en bar där du kan ta en drink efter din behandling. Du kan även boka golfrundor på en närliggande bana.

Resebloggaren Resakris kallar Ystad Saltsjöbad för Skånes bästa spahotell.

Kom och njut av några av de bästa spa-upplevelserna i Skåne och södra Sverige. Ystad Saltsjöbad är ett prisbelönt hotell som erbjuder en lyxig semester. Här finns rum med utsikt över havet, ett eget spa-center med massage, yoga, skönhetsbehandlingar och bastur. Hotellet har även en restaurang som serverar fisk- och skaldjursrätter av hög kvalitet. Du kan även ta en drink på hotellets bar under helgen.

Om du vill kombinera din semester med golf kan du boka rundor på en närliggande bana.

Elite Hotels

Ett annat populärt spa-hotell i Skåne är Elite Hotels of Sweden. Här kan du njuta av lyxiga spaanläggningar som innehåller pooler, bastu, gym och olika former av skönhetsbehandlingar. Det finns även möjligheter att delta i olika aktiviteter för att få ut det mesta av din semesterupplevelse.

På hotellet finns en restaurang som serverar gourmetmiddagar baserade på lokala råvaror samt ett vinrum där du kan prova olika lokala viner från regionen.

Grand Hotel Saltsjöbaden

Ett annat stort spa-hotell i södra Sverige är Grand Hotel Saltsjöbaden, beläget i Nacka Strand, Stockholm. Det finns flera olika spa-paket tillgängliga som består av rum med havsutsikt, massage, bad och andra specialbehandlingar.

Hotellet har också en restaurant som serverar god mat samt ett gym där du kan träna under din vistelse. Förutom detta erbjuds det andra aktiviteter såsom segling, ridning och fiskning lite längre bort från hotellet om du vill uppleva mer av det lokala livet under din semestervecka.

Torekov Hotel

Slutligen finns Torekov Hotel, beläget vid Öresundskusten i sydvästra Sverige. Det finns flera olika spa-paket tillgängliga som består av rum, massage och bad. Hotellrestaurangen serverar gourmetmåltider med lokala råvaror samt en bar där du kan ta en drink efter att ha blivit behandlad. Förutom detta har hotellet en terrass där du kan njuta av utsikten över havet och staden.

Upplev lyxen till fullo genom att besöka de bästa spahotellen i Skåne och södra Sverige. Hitta det perfekta stället för att ta hand om dig själv med all den service, bekvämligheter och kryssningar som erbjuds! Koppla av med hjälp av massagebehandlingar, olika former av skönhetssalonger och mycket mer!

Njut av de goda matalternativ som serveras på restauranger eller provsmaka lokala viner från vinrummet. Upplev det bästa semestererbjudandet du har sett.